Utánfutót kölcsönözne vagy trailert bérelne Győrben?

Image
A legjobb helyen jár: árufuvarozásban szerzett több évtizedes tapasztalattal, rugalmasan és gyors kiszolgálással állunk az Ön rendelkezésére, ha utánfutóra vagy trailerre van szüksége. Vállalkozásokat és magánszemélyeket egyaránt kiszolgálunk! Járműveinket rendszeresen karbantartjuk, fiatal, strapabíró modellek, így Ön biztosan megtalálja nálunk a céljainak megfelelő utánfutót!

Mihez tudunk ajánlani utánfutót vagy trailert?

Költözéshez, nagy terjedelmű, nehéz termékek (például ablak, ajtó, garázskapu) szállításához, vásárláshoz, lomtalanításhoz, kerti nyesedék elszállításához, hosszú szálanyagok szállításához, ömlesztett termékek (például sóder, homok, föld) szállításához, de akár kisállatok szállításához is ajánljuk utánfutóinkat! Trailerjeinket motorok, quadok, autók szállítására javasoljuk. A variációk száma végtelen, de minden esetben segítünk Önnek kiválasztani, azt az utánfutót vagy trailert, amire a leginkább szüksége van!

Hol tud utánfutót vagy trailert bérelni Győrben?

Telephelyünkön, a 9028 Győr, Szent Imre út 73. cím alatt (a 82-es főúton) várjuk Önöket! Ha kérdése lenne hívjon a +36-30/5521-940 -es telefonszámon!

Mikor vagyunk nyitva?

Hétköznapokon kívül többnyire hétvégén de akár ünnepnapokon is nyitva tartunk, így előzetes megbeszélés alapján is hozzájuthat utánfutóhoz! (Ritkán élünk a zárvatartás jogával vasárnap.) Időpont egyeztetés miatt hívjon bennünket a +36-30/5521-940 -es telefonszámon!

Miért tőlünk béreljen utánfutót?

  • Nálunk a régió legnagyobb választékát találja meg utánfutókból és trailerekből.
  • Több évtizedes tapasztalatunk van áruszállításban, segítünk kiválasztani a megfelelő utánfutót.
  • Utánfutóink és trailereink rendszeresen karbantartott, nagy strapabírású járművek.
  • Udvarias, gyors és rugalmas kiszolgálás - akár hétvégén és ünnepnapon is Győr könnyen megközelíthető helyén!

Mit tehet, ha nem bérel utánfutót?

Utánfutó bérlés helyett szállíthat tetőcsomagtartóval, bérelhet fuvart, vagy vásárolhat is utánfutót. Mi ezeknek a megoldásoknak a hátránya?

  1. Tetőcsomagtartó: Hátránya, hogy kicsi a teherbírása, csak kis terjedelmű dolgokat lehet vele szállítani! Ha mégis nagy vagy nehéz tárgyakat szállít vele, balesetveszélyes lehet (például a kilógás vagy a hirtelen fékezés veszélye miatt), nem utolsó sorban pedig a gépkocsi fényezése is megsérülhet.
  2. Bérfuvarozás: Költséges és időigényes, mostanában egyre nehezebb szabad időpontot találni a fuvarosoknál.
  3. Utánfutó vásárlás: A barkácsáruházakban kapható utánfutók jóval gyengébb minőségűek, mint amivel mi rendelkezünk. Sokan a pénztárcájuk szerint kisebb méretűt vásárolnak mint amire valóban szükségük lenne (mondván úgysem használják sokat), így amikor egy nagyobb szállítási kihívással találkoznak, a megvásárolt utánfutó nem lesz alkalmas a feladatra. Nem beszélve arról, hogy az utánfutó vásárlása plusz költségeket is rejt magában (üzembe helyezés, tárolás, fenntartás, javítás, műszaki vizsga).

Kímélje meg magát ezektől, béreljen utánfutót tőlünk akár már 3.000 Ft-tól! (Minimum 4 óra időtartamra.) Számolja ki, hogy egy utánfutó árából hányszor tud bérelni egyet tőlünk!