Utánfutó bérlés / kölcsönzés Győrben

SÁRGA FUTÓ - 9028 Győr, Szent Imre út 73.

Hosszúanyag szállító utánfutó bérlés, kölcsönzés

Hosszú anyagok szállítására alkalmas. Ideális például lécek, gerendák vagy vas anyagok szállítására. Biztonságos és elegáns szállítást biztosít, több biztonsági elemmel van felszerelve. 

Ponyvás utánfutó bérlés, kölcsönzés

Hogy az utánfutón szállítani kívánt tárgyak ne legyenek kitéve a kiszámíthatatlan időjárásnak, a szélnek, esőnek vagy a hónak; illetve ha ezeket a tárgyakat nagy távolságra szállítja, kölcsönözzön ponyvás utánfutót!

Kerékpárszállító utánfutó bérlés, kölcsönzés

Ez az utánfutó egy igazi kiegészítő egy hatalmas bringatúrához! A kerékpárszállító utánfutóra maximálisan 8 bicikli rögzíthető egy biztonságos vályus, szorító pofás kengyellel. 

Ráfutófékes utánfutó bérlés, kölcsönzés

Ennek a kölcsönözhető ráfutófékes utánfutónak a legnagyobb előnye, hogy nagy rakodótére (1,45 x 3 méter) és kiemelten nagy, 1.000 kg súlyterhetetősége! Mivel az utánfutó platója fémpadozatú, ezért az kevésbé sérülékeny.

Poggyász és csomagszállító utánfutó bérlés, kölcsönzés

Ez a poggyász és csomagszállító utánfutó egy igazi túra nélkülözhetetlen eszköze! Mivel az poggyászutánfutó magassága alacsony, kicsi a légellenállása így nem emelkedik meg nagymértékben az autó üzemanyag fogyasztása sem!

Standard utánfutó bérlés, kölcsönzés

Utánfutó flottánk zömét a korszerű, új, tűhorgonyzott standrad utánfutók alkotják. A standard utánfutót a törvényi szabályozás szerint minden 750 kg összsúlyú fékezetlen jármű, valamint minden vonóhoroggal rendelkező autó húzhatja. 

Nyesedék, nagyméretű tárgy- és kisállat szállító utánfutó bérlés, kölcsönzés

Ezt az utánfutót nagy belső terjedelem jellemzi, a rácsa segítségével pedig az apró dolgokat is megtartja. Praktikus felépítéséből adódóan sokrétű felhasználási lehetőséget rejt magában.

Több évtizedes tapasztalattal, rugalmasan és gyors kiszolgálással állunk az Ön rendelkezésére, ha utánfutóra vagy trailerre van szüksége.

Járműveinket rendszeresen karbantartjuk, fiatal, strapabíró modellek, így Ön biztosan megtalálja nálunk a céljainak megfelelő utánfutót!

Bővebben...

KAPCSOLAT

UTÁNFUTÓ ÉS TRAILER BÉRLÉS / KÖLCSÖNZÉS GYŐRBEN A SÁRGA FUTÓNÁL!

Cím: 9028 Győr, Szent Imre út 73.
Tel: +36-30/5521-940
E-mail: ungerhofer@hotmail.com

Image
Image

FACEBOOK

Facebook      Messenger